Video konferencija sa Sankt Peterburgom

Datum: petak, 26 februara, 2021

Video konferencija sa Sankt Peterburgom održaće se 01.marta 2021. godine sa početkom u 11h.
Ovo je nastavak saradnje na osnovu potpisanog strateškog Sporazuma o saradnji u oblasti turizma između Vlade Sankt Peterburga i Vlade Republike Srpske .
U skolopu teme konferencije „Uticaju pandemije korona virusa na turističku djelatnost“ održaće se i prezentacija turitičke ponude Srpske sa posebnim naglaskom na uslove posjete ruskih državljana u novonastaloj situaciji pandemije(bezvizni režim, dozvole putovanja ruskih državljana itd.).
Učesnici konferencije iz Ruske Federacije su: Komitet za spoljne poslove Sankt Peteburga,Komitet za razvoj Turizma, Gradski informativni turistički biro Sankt Peteburga,Predstavništvo Republike Srpske u Moskvi, Predstavništvo Republike Srpske u Sankt Peteburgu ,Privredna komora Republike Srpske,Turistička organizacija Republike Srpske, Turistička organizacija grada Trebinja,Turistička organizacija Višegrad,OC Jahorina,Turistička oganizacija grada Banja Luka,Turistička organizacija Foča,Nacionalni park Sutjeska,Nacionalni park Kozara,Banja Vrućica i Banja Kulaši.
Radujemo se razmjeni iskustava na temu opstanka turizma u vrijeme pandemije, kao i mogućnosti povećanja broja turista iz Rusije u Republiku Srpsku.
Na ovom linku  možete pogledati prezentaciju Republike Srpske na sajtu Gradskog turističko -informativnog biroa Sankt Peterburga. Sankt Peterburg