Видео конференција са Санкт Петербургом

Датум: петак, 26 фебруара, 2021

Видео конференција са Санкт Петербургом одржаће се 01.марта 2021. године са почетком у 11h.
Ово је наставак сарадње на основу потписаног стратешког Споразума о сарадњи у области туризма између Владе Санкт Петербурга и Владе Републике Српске .
У сколопу теме конференције „Утицају пандемије корона вируса на туристичку дјелатност“ одржаће се и презентација туритичке понуде Српске са посебним нагласком на услове посјете руских држављана у новонасталој ситуацији пандемије(безвизни режим, дозволе путовања руских држављана итд.).
Учесници конференције из Руске Федерације су: Комитет за спољне послове Санкт Петебурга,Комитет за развој Туризма, Градски информативни туристички биро Санкт Петебурга,Представништво Републике Српске у Москви, Представништво Републике Српске у Санкт Петебургу ,Привредна комора Републике Српске,Туристичка организација Републике Српске, Туристичка организација града Требиња,Туристичка организација Вишеград,ОЦ Јахорина,Туристичка оганизација града Бања Лука,Туристичка организација Фоча,Национални парк Сутјеска,Национални парк Козара,Бања Врућица и Бања Кулаши.
Радујемо се размјени искустава на тему опстанка туризма у вријеме пандемије, као и могућности повећања броја туриста из Русије у Републику Српску.
На овом линку  можете погледати презентацију Републике Српске на сајту Градског туристичко -информативног бироа Санкт Петербурга. Санкт Петербург