Пеинтбол и четвероточкаши… Јахорина

Слични некадашљим “БАГИ-јима”, возила која имају невјерероватну моћ када су у питању неприступачни брдски терени, идеално превозно средство за “раст” адреналина у вашем организму. Тамо гдје је некад тешко стићи и пјешачењем, по падинама и узвишењима Требевића, Јахорине,… ови моћни четвероточкаши стижу „”као од шале”.

За управљање овим превозним средством није вам потребна посебна дозвола (осим ако се не возите јавним путевима), а управљати њиме није нека несавладива вјештина. Изузетно су стабилни, али вјешти возачи кажу да  опреза никада није на одмет. Да за кратко вријеме обиђете оно што не бисте успјели ни за неколико дана, а да при томе осјетите дејство адреналина и апсолутно уживате, служи његово величанство “qуад”. Уз возила можете изнајмити и одговарајућу опрему.

Тактичка игра, тимска, прије свега, један мали, безопасан рат, односно битка, ослободиће вас стреса, побољшати вашу физичку, али и психичку спрему, а с обзиром на начин такмичења (”ратовања”), у вама пробудити огромну дозу адреналина.

Природан амбијент у шуми Требевића, са уређеним ”ратиштем”, односно, полигоном, пружиће вам незаборавне доживљаје на само неколико стотина метара од “цивилизације ”. Уз стручне инструкторе и вјеште водиче, нећете зажалити ни за једним минутом проведеним уз ову занимљиву игру, за коју вам љубазни домаћини обезбјеђују комплетну опрему.

www.turizam-isa.ba