Мотел Барка

Аеродромска бб

Источна Илиџа

Тел: +387 (0)57 318 445

e-mail: info@motelbarka.com

web: www.motelbarka.com

 

Број звјездица: 3

Број кревета: 32

Број соба: 11

Број апартмана: 4

Посједује: Ресторан, ТВ, САТ, ТВ Кабловска, Мини бар, Паркинг, Послуживање у соби, Дјечије игралиште, Врт, Интернет, Аперитив, снек, коктел бар, Балкон, тераса