Biciklizam na Jahorini

Jahorina, Trebević, Romanija, ali i brda i visoravni koje se nalaze u njihovom okruženju, tipični su predstavnici planinskog reljefa. Uzbrdice sa onim blažim, ali i ekstremnijim usponima, nizbrdice iste ili slične konfiguracije, “tu i tamo” poneki ravan predio, ispresjecani su stazama koje su, manje ili više, neuređene ili uređene, idealni su predjeli za vožnju planinskog bicikla. Prepoznali su to članovi biciklističkog kluba “Jahorina” i planinarsko–ekološkog društva “Romanija” i u svojim programima, pored ostalih aktivnosti, nude i vožnju te vrste dvotočkaša, namijenjenog onima koji su željni izazova i avanture, a na pomenutim stazama te vrste doživljaja imaćete u izobilju.

Stručni vodiči i instrukturi uvijek će vam biti na raspolaganju i u saradnji sa njima ćete moći uživati na manje ili više zahtjevnim stazama, ispresjecanim livadama, potocima, rječicama, šumarcima..

Sve je više hotela na Jahorini i ostalih ugostiteljskih objekata koji nude usluge ove adrenalinske vrste sporta i rekreacije.