ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ У БЕРЛИНУ

Датум: петак, 8 марта, 2019
Категорија: Новости

У Берлину је у току највећа туристичка берза на свијету, међународни сајам туризма ИТБ Берлин који ће се одржава од 06. – 10. марта. Ријеч је о једној од најзначајнијих међународних сајамских манифестација из области туризма, која за стручну и пословну јавност представља важан извор информација о трендовима у овој области. Као водећи свјетски сајам туристичке индустрије ИТБ Берлин је водећа пословна платформа глобалне туристичке понуде, те право мјесто за сусрет понуде и потражње.

У складу са Програмом рада за 2019. годину Туристичка организација РС ће и ове године представити понуду дестинација Српске, на заједничком изложбеном простору са осталим туристичким субјектима у БиХ.

На сајму ИТБ Берлин представићемо свеукупну туристичку понуду Републике Српске: дестинације активног одмора, цитy бреак туре, понуду кратких одмора са обиласцима културно-историјских знаменитости, понуде наших националних паркова, атрактивне манифестације за младе  које су заступљене у љетним мјесецима и друге садржаје који су атрактивни у нашој земљи.

У склопу наступа на ИТБ 2019. ТОРС је и ове године учествовао на привредној манифестацији „Дунавски салон 2019″, која је по седми пут организована у Берлину, с циљем туристичке промоције земаља Дунавске регије. Осим промоције наших атрактивних дестинација ТОРС ће у оквиру ове привредне манифестације промовисати и богату гастро понуду наших крајева.