TURISTIČKA ORGANIZACIJA REPUBLIKE SRPSKE NA MEĐUNARODNOM SAJMU U BERLINU

Datum: petak, 8 marta, 2019
Kategorija: Novosti

U Berlinu je u toku najveća turistička berza na svijetu, međunarodni sajam turizma ITB Berlin koji će se održava od 06. – 10. marta. Riječ je o jednoj od najznačajnijih međunarodnih sajamskih manifestacija iz oblasti turizma, koja za stručnu i poslovnu javnost predstavlja važan izvor informacija o trendovima u ovoj oblasti. Kao vodeći svjetski sajam turističke industrije ITB Berlin je vodeća poslovna platforma globalne turističke ponude, te pravo mjesto za susret ponude i potražnje.

U skladu sa Programom rada za 2019. godinu Turistička organizacija RS će i ove godine predstaviti ponudu destinacija Srpske, na zajedničkom izložbenom prostoru sa ostalim turističkim subjektima u BiH.

Na sajmu ITB Berlin predstavićemo sveukupnu turističku ponudu Republike Srpske: destinacije aktivnog odmora, city break ture, ponudu kratkih odmora sa obilascima kulturno-istorijskih znamenitosti, ponude naših nacionalnih parkova, atraktivne manifestacije za mlade  koje su zastupljene u ljetnim mjesecima i druge sadržaje koji su atraktivni u našoj zemlji.

U sklopu nastupa na ITB 2019. TORS je i ove godine učestvovao na privrednoj manifestaciji „Dunavski salon 2019″, koja je po sedmi put organizovana u Berlinu, s ciljem turističke promocije zemalja Dunavske regije. Osim promocije naših atraktivnih destinacija TORS će u okviru ove privredne manifestacije promovisati i bogatu gastro ponudu naših krajeva.