Промоција туристичке понуде Републике Српске на сајму туризма у Минхену

Датум: понедељак, 18 фебруара, 2019
Категорија: Новости

У складу са програмом рада за 2019. годину Туристичка организација Републике Српске (ТОРС) наставља са промотивним активностима и сајамским наступима на иностраним тржиштима. Пред нама је Међународни сајам у Минхену – Fair for Leisure and Travel – који ће се одржати од 20. до 24. фебруара.

Прошле године на сајму је било око 135,000 посетилаца, око 1300 излагача из преко 70 земаља и преко 700 интернационалних новинара. Организатори ове године очекују још већи број излагача и посјетилаца, као и представника медија.

Имајући у виду навике гостију са овог тржишта, фокус промотивних активности биће усмјерен на промоцију понуде из домена авантуристичког туризма и цитy бреак дестинација.

На штанду ТОРС-а своју понуду представиће и представници ЗТЦ Бања Врућица, а у оквиру партнерске сарадње на развоју и промоцији регионалног туристичког производа биће присутне и колеге из ТО Београда.

Обзиром на увођење нове авио линије компаније Ryanair на релацији Бањалука – Меминген, значајна је промоција наших атрактивних туристичких дестинација и програма на овом тржишту, а све у циљу повећања броја туристичких кретања гостију из Њемачке.

Посјетиоци сајма биће у прилици да пробају и гастрономску понуду Републике Српске на нашем изложбеном простору.