Promocija turističke ponude Republike Srpske na sajmu turizma u Minhenu

Datum: ponedeljak, 18 februara, 2019
Kategorija: Novosti

U skladu sa programom rada za 2019. godinu Turistička organizacija Republike Srpske (TORS) nastavlja sa promotivnim aktivnostima i sajamskim nastupima na inostranim tržištima. Pred nama je Međunarodni sajam u Minhenu – Fair for Leisure and Travel – koji će se održati od 20. do 24. februara.

Prošle godine na sajmu je bilo oko 135,000 posetilaca, oko 1300 izlagača iz preko 70 zemalja i preko 700 internacionalnih novinara. Organizatori ove godine očekuju još veći broj izlagača i posjetilaca, kao i predstavnika medija.

Imajući u vidu navike gostiju sa ovog tržišta, fokus promotivnih aktivnosti biće usmjeren na promociju ponude iz domena avanturističkog turizma i city break destinacija.

Na štandu TORS-a svoju ponudu predstaviće i predstavnici ZTC Banja Vrućica, a u okviru partnerske saradnje na razvoju i promociji regionalnog turističkog proizvoda biće prisutne i kolege iz TO Beograda.

Obzirom na uvođenje nove avio linije kompanije Ryanair na relaciji Banjaluka – Memingen, značajna je promocija naših atraktivnih turističkih destinacija i programa na ovom tržištu, a sve u cilju povećanja broja turističkih kretanja gostiju iz Njemačke.

Posjetioci sajma biće u prilici da probaju i gastronomsku ponudu Republike Srpske na našem izložbenom prostoru.