ПРОМОЦИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НА ИЗРАЕЛСКОМ ТРЖИШТУ IМТМ 2019. 12 – 13. ФЕБРУАРА 2019

Датум: уторак, 12 фебруара, 2019
Категорија: Новости

Туристичка организација Републике Српске представиће комплетну туристичку понуду са акцентом на бањски туризам и активни одмор  у Републици Српској  и ове године на 25. Међународном сајму туризма у Тел Авиву, који се одржава у периоду од 12.-13.02.2019. године.

На овогодишњем сајму туризма у Тел Авиву ТОРС ће самостално излагати на изложбеном простору, а туристичку понуду том приликом ће представити и Туристичка организација Требиње са комплетном понудом, али и акцентом на Град Сунца као и херцеговачку кућу. Такође, на штанду ТОРС-а предвиђена је и промоција монографије „Вјерски објекти националних мањина у Републици Српској“, аутора: Љубиша Прерадовић, Милијана Окиљ, Мирослав Малиновић и Гордана Прерадовић.

На штанду ТОРС-а биће присутни и представници Министарства трговине и туризма, министар трговине и туризма у Влади Републике Српске гђа Драгица Ковач.

Министарство трговине и туризма Републике Српске подржало је представљање туристичке понуде Републике Српске на овом престижном сајму туризма, уз логистичку подршку Представништва Републике Српске у Израелу.

Да је ријеч о веома значајном и интересантном тржишу потврђује и овогодишње учешће земаља западног Балкана и региона (Србија, Словенија, Румунија, Бугарска, Албанија и др.).