PROMOCIJA REPUBLIKE SRPSKE NA IZRAELSKOM TRŽIŠTU IMTM 2019. 12 – 13. FEBRUARA 2019

Datum: utorak, 12 februara, 2019
Kategorija: Novosti

Turistička organizacija Republike Srpske predstaviće kompletnu turističku ponudu sa akcentom na banjski turizam i aktivni odmor  u Republici Srpskoj  i ove godine na 25. Međunarodnom sajmu turizma u Tel Avivu, koji se održava u periodu od 12.-13.02.2019. godine.

Na ovogodišnjem sajmu turizma u Tel Avivu TORS će samostalno izlagati na izložbenom prostoru, a turističku ponudu tom prilikom će predstaviti i Turistička organizacija Trebinje sa kompletnom ponudom, ali i akcentom na Grad Sunca kao i hercegovačku kuću. Takođe, na štandu TORS-a predviđena je i promocija monografije „Vjerski objekti nacionalnih manjina u Republici Srpskoj“, autora: Ljubiša Preradović, Milijana Okilj, Miroslav Malinović i Gordana Preradović.

Na štandu TORS-a biće prisutni i predstavnici Ministarstva trgovine i turizma, ministar trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske gđa Dragica Kovač.

Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske podržalo je predstavljanje turističke ponude Republike Srpske na ovom prestižnom sajmu turizma, uz logističku podršku Predstavništva Republike Srpske u Izraelu.

Da je riječ o veoma značajnom i interesantnom tržišu potvrđuje i ovogodišnje učešće zemalja zapadnog Balkana i regiona (Srbija, Slovenija, Rumunija, Bugarska, Albanija i dr.).