Пансион Caribic

Цара Лазара 6

74400 Дервента

Тел: +387 (0)53 331 848

e-mail: caribic2011@hotmail.rs

 

 

 

 

Број звјездица: 3

Број кревета: 14

Број соба: 8

Посједује: Ресторан, ТВ, САТ, ТВ Кабловска, Мини бар, Паркинг, Интернет, Телефон, Клима, Балкон, тераса