Отворена манифестација „Дани Српске у Србији“

Датум: четвртак, 8 септембра, 2022
Категорија: Новости
Данас је отворена десета јубиларна манифестација „Дани Српске у Србији“, у организацији Представништва Републике Српске у Србији, и трајаће до 14. септембра 2022. године.
Манифестација ће се и ове године реализовати у циљу што боље и квалитетније промоције и представљања привреде, културе, умјетности и туризма Српске, као и у циљу унапређења и јачања сарадње градова и општина из Републике Српске и Србије.
И ове године ће Туристичка организација Републике Српске у сарадњи са локалним туристичким организацијама и туристичким субјектима широм Српске, у оквиру манифестације „Дани Српске у Србији“ представити најатрактивнију туристичку понуду и производе из Српске.
Свечано отварање манифестације је 8. септембра у 20 сати у Народном позоришту у Београду, а свечано затварање 14. септембра у 20 сати у Српском Народном позоришту у Новом Саду.
Штанд ТОРС- посјетили су Златан Клокић, министар за европске инеграције и међународну сарадњу, Сребренка Голић, министарка за просторно уређење, грађевину и екологију, Млађен Цицовић, шеф Представништва у Србији и Миодраг Лончаревић, директор ТОРС-а.