Otvorena manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“

Datum: četvrtak, 8 septembra, 2022
Kategorija: Novosti
Danas je otvorena deseta jubilarna manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“, u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, i trajaće do 14. septembra 2022. godine.
Manifestacija će se i ove godine realizovati u cilju što bolje i kvalitetnije promocije i predstavljanja privrede, kulture, umjetnosti i turizma Srpske, kao i u cilju unapređenja i jačanja saradnje gradova i opština iz Republike Srpske i Srbije.
I ove godine će Turistička organizacija Republike Srpske u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkim subjektima širom Srpske, u okviru manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“ predstaviti najatraktivniju turističku ponudu i proizvode iz Srpske.
Svečano otvaranje manifestacije je 8. septembra u 20 sati u Narodnom pozorištu u Beogradu, a svečano zatvaranje 14. septembra u 20 sati u Srpskom Narodnom pozorištu u Novom Sadu.
Štand TORS- posjetili su Zlatan Klokić, ministar za evropske inegracije i međunarodnu saradnju, Srebrenka Golić, ministarka za prostorno uređenje, građevinu i ekologiju, Mlađen Cicović, šef Predstavništva u Srbiji i Miodrag Lončarević, direktor TORS-a.