Мотел и коноба Студенац

Мелентија Перовића бб

89 101 Требиње

Тел: +387 (0)59 281 581

e-mail: motelstudenac@gmail.com

web: www.trbinjeinfo.com

 

Број звјездица: 3

Број кревета: 25

Број соба: 9

Број апартмана: 2

Посједује: Ресторан, ТВ, САТ, ТВ Кабловска, Мини бар, Паркинг, Врт, Интернет, Телефон, Балкон, тераса