Етно насеље и камп Стари Брод

Етно насеље са кампом Стари Брод налази се у селу Ђуревићи, засеок Ристићи, на самом улазу у кањон ријеке Дрине, 17 km од Вишеграда. У оквиру Камп Стари Брод постоји и ресторан капацитета 50 мјеста, са очаравајућим погледом на Дрину. Јагњетина и телетина испод сача, дринска риба, роштиљ, домаћи хлеб и још много тога припремљеног по традиционалним рецептима са много труда и љубави. Ово поднебље можете осетити и кроз традиционална пића, као што су шљивовица, крушка и ракија од јабука, направљене од домаћих сорти воћа.

Еко камп посједује два објекта за смјештај – Нову и Стару кућу. Нова кућа има двије одвојене цјелине-апартман величине 50 m² са капацитетом од четири лежаја и поткровље величине 36 m² са четири лежаја. Обје цјелине имају засебно купатило. Собе су са стилом опремљене, потпуно прилагођене за одмор и пријатан боравак.

Гостима кампа Стари брод на располагању је и Туристички брод „Соња“ намјењен за крстарење кањоном ријеке Дрине (Вишеград – Перућац  54 km, камп „Стари брод“ 17 км). Брод „Соња“ може да угости 45 путника, уз могућност послужења хране и пријатној музике уживо.

Камп Стари Брод

Брод Соња

Посједује: