Etno naselje i kamp Stari Brod

Etno naselje sa kampom Stari Brod nalazi se u selu Đurevići, zaseok Ristići, na samom ulazu u kanjon rijeke Drine, 17 km od Višegrada. U okviru Kamp Stari Brod postoji i restoran kapaciteta 50 mjesta, sa očaravajućim pogledom na Drinu. Jagnjetina i teletina ispod sača, drinska riba, roštilj, domaći hleb i još mnogo toga pripremljenog po tradicionalnim receptima sa mnogo truda i ljubavi. Ovo podneblje možete osetiti i kroz tradicionalna pića, kao što su šljivovica, kruška i rakija od jabuka, napravljene od domaćih sorti voća.

Eko kamp posjeduje dva objekta za smještaj – Novu i Staru kuću. Nova kuća ima dvije odvojene cjeline-apartman veličine 50 m² sa kapacitetom od četiri ležaja i potkrovlje veličine 36 m² sa četiri ležaja. Obje cjeline imaju zasebno kupatilo. Sobe su sa stilom opremljene, potpuno prilagođene za odmor i prijatan boravak.

Gostima kampa Stari brod na raspolaganju je i Turistički brod „Sonja“ namjenjen za krstarenje kanjonom rijeke Drine (Višegrad – Perućac  54 km, kamp „Stari brod“ 17 km). Brod „Sonja“ može da ugosti 45 putnika, uz mogućnost posluženja hrane i prijatnoj muzike uživo.

Kamp Stari Brod

Brod Sonja

Posjeduje: