Dental4u.ba -пионири иновативног концепта денталног туризма

Датум: уторак, 26 јуна, 2018
Категорија: Новости

Потребан вам је стоматолог, а не знате коме се обратити? Планирате из иностранства посјетити РС или БиХ како бисте стоматолошке услуге искористили по знатно нижим цијенама? Тражите само савјет или било какву информацију везану за стоматологију? Информативни стоматолошки портал „Dental4u.ba“ има рјешење за све ваше проблеме.

Dental4u.ba портал је информативни стоматолошки портал и добитник награде пилот пројекта под именом АCCELERATOR ” Развој акцелератора за обезбјеђење бољег приступа финансирању за иновативна MSP“ који је недавно реализован у организацији Републичке агенције за развој MSP, а који је суфинансиран од стране Европске уније из средстава ERDF и IPA фондова у оквиру Дунавског транснационалног програма.

Dental4u.ba портал је у нешто више од двије године свога постојања израстао у најпопуларнији и најпосјећенији стоматолошки портал не само у РС и БиХ, већ и у цијелој Еџ-Yу регији, а осим уобичајених чланака о оралној хигијени, стоматолошких савјета те новости из свијета стоматологије, Дентал4у.ба уједно функционише као најопсежнији стоматолошки информатор на тржишту, будући да садржи комплетну базу свих стоматолошких ординација и депоа у БиХ, а однедавно је започео и прилично иновативан начин промоције денталног туризма, нудећи домаћим и страним клијентима из иностранства могућност да у сами себи организују комплетну дентално – туристичку туру приликом посјете неког од градова РС или БиХ и на тај начин проведу по мјери скројен идеалан и садржајем веома богат „дентални одмор“.

Више информација о порталу можете пронаћи на dental4u, а можете га подржати и путем службене  Facebook stranice