Dental4u.ba -pioniri inovativnog koncepta dentalnog turizma

Datum: utorak, 26 juna, 2018
Kategorija: Novosti

Potreban vam je stomatolog, a ne znate kome se obratiti? Planirate iz inostranstva posjetiti RS ili BiH kako biste stomatološke usluge iskoristili po znatno nižim cijenama? Tražite samo savjet ili bilo kakvu informaciju vezanu za stomatologiju? Informativni stomatološki portal „Dental4u.ba“ ima rješenje za sve vaše probleme.

Dental4u.ba portal je informativni stomatološki portal i dobitnik nagrade pilot projekta pod imenom ACCELERATOR ” Razvoj akceleratora za obezbjeđenje boljeg pristupa finansiranju za inovativna MSP“ koji je nedavno realizovan u organizaciji Republičke agencije za razvoj MSP, a koji je sufinansiran od strane Evropske unije iz sredstava ERDF i IPA fondova u okviru Dunavskog transnacionalnog programa.

Dental4u.ba portal je u nešto više od dvije godine svoga postojanja izrastao u najpopularniji i najposjećeniji stomatološki portal ne samo u RS i BiH, već i u cijeloj Edž-Yu regiji, a osim uobičajenih članaka o oralnoj higijeni, stomatoloških savjeta te novosti iz svijeta stomatologije, Dental4u.ba ujedno funkcioniše kao najopsežniji stomatološki informator na tržištu, budući da sadrži kompletnu bazu svih stomatoloških ordinacija i depoa u BiH, a odnedavno je započeo i prilično inovativan način promocije dentalnog turizma, nudeći domaćim i stranim klijentima iz inostranstva mogućnost da u sami sebi organizuju kompletnu dentalno – turističku turu prilikom posjete nekog od gradova RS ili BiH i na taj način provedu po mjeri skrojen idealan i sadržajem veoma bogat „dentalni odmor“.

Više informacija o portalu možete pronaći na dental4u, a možete ga podržati i putem službene  Facebook stranice