БЕСПЛАТНЕ ТУРИСТИЧКЕ ТУРЕ УПОЗНАЈМО БАЊУ ЛУКУ ЗАЈЕДНО

Датум: среда, 16 септембра, 2020
Категорија: Новости

УПОЗНАЈМО БАЊУ ЛУКУ ЗАЈЕДНО

Туристичка организација Републике Српске наставља са реализацијом пројекта „Бесплатних туристичких тура у најатрактивнијим дестинацијама Српске“. Након што су исте успјешно реализоване у Требињу, сви заинтересовани грађани и туристи у Бањој Луци имаће прилику да упознају љепоте и знаменитости града на Врбасу из једног сасвим другог угла.

Овога пута ТОРС уз подршку и сарадњу Туристичке организације Града Бања Лука, а у циљу унапријеђења туристичке понуде и садржаја, као и у намјери да подржи туристичку привреду која је највише страдала од посљедица корона вируса, реализује пројекат „Бесплатних туристичких тура у Бањој Луци“.

Циљ пројекта је да се грађани и туристи упознају са туристичком понудом и занимљивостима Бање Луке, али и да се на овај начин подржи рад туристичких водича. Сви они који нам се придруже у туристичкој шетњи биће у прилици да крајишку љепотицу упознају из једног другачијег угла, јер их очекује веома занимљиво разгледање града са дајака, кроз вожњу бициклима, упознавање Бање Луке кроз прошлост, историју, модерну архитектуру….

Туре ће бити организоване сваки викенд, почевши од 19. септембра до 04. октобра. Број мјеста по тури је ограничен, а сви заинтересовани све информације о сатници и мјесту полазака за сваку туру могу да добију на званичним страницама ТО Републике Српске и ТО Града Бања Лука, као и на званичним ФБ страницама ТОРС (https://www.facebook.com/visitformore) и ТОБЛ (https://www.facebook.com/visitbl). Пријаве за учешће на турама могу да се изврше путем маила: upoznajbl@banjaluka-turizam.com

За викенд који је пред нама очекују нас двије веома занимљиве туристичке туре и то:

–           Субота /19. септембар/ “Духови прошлости”

–           Недјеља /20. септембар/ “Дајак тура кроз Бањалуку”

Искористите лијепо вријеме које је пред нама, упознајте Бању Луку и уживајте у њеним љепотама.

Придружите нам се – УПОЗНАЈМО БАЊУ ЛУКУ ЗАЈЕДНО.