BESPLATNE TURISTIČKE TURE UPOZNAJMO BANjU LUKU ZAJEDNO

Datum: sreda, 16 septembra, 2020
Kategorija: Novosti

UPOZNAJMO BANjU LUKU ZAJEDNO

Turistička organizacija Republike Srpske nastavlja sa realizacijom projekta „Besplatnih turističkih tura u najatraktivnijim destinacijama Srpske“. Nakon što su iste uspješno realizovane u Trebinju, svi zainteresovani građani i turisti u Banjoj Luci imaće priliku da upoznaju ljepote i znamenitosti grada na Vrbasu iz jednog sasvim drugog ugla.

Ovoga puta TORS uz podršku i saradnju Turističke organizacije Grada Banja Luka, a u cilju unaprijeđenja turističke ponude i sadržaja, kao i u namjeri da podrži turističku privredu koja je najviše stradala od posljedica korona virusa, realizuje projekat „Besplatnih turističkih tura u Banjoj Luci“.

Cilj projekta je da se građani i turisti upoznaju sa turističkom ponudom i zanimljivostima Banje Luke, ali i da se na ovaj način podrži rad turističkih vodiča. Svi oni koji nam se pridruže u turističkoj šetnji biće u prilici da krajišku ljepoticu upoznaju iz jednog drugačijeg ugla, jer ih očekuje veoma zanimljivo razgledanje grada sa dajaka, kroz vožnju biciklima, upoznavanje Banje Luke kroz prošlost, istoriju, modernu arhitekturu….

Ture će biti organizovane svaki vikend, počevši od 19. septembra do 04. oktobra. Broj mjesta po turi je ograničen, a svi zainteresovani sve informacije o satnici i mjestu polazaka za svaku turu mogu da dobiju na zvaničnim stranicama TO Republike Srpske i TO Grada Banja Luka, kao i na zvaničnim FB stranicama TORS (https://www.facebook.com/visitformore) i TOBL (https://www.facebook.com/visitbl). Prijave za učešće na turama mogu da se izvrše putem maila: upoznajbl@banjaluka-turizam.com

Za vikend koji je pred nama očekuju nas dvije veoma zanimljive turističke ture i to:

–           Subota /19. septembar/ “Duhovi prošlosti”

–           Nedjelja /20. septembar/ “Dajak tura kroz Banjaluku”

Iskoristite lijepo vrijeme koje je pred nama, upoznajte Banju Luku i uživajte u njenim ljepotama.

Pridružite nam se – UPOZNAJMO BANjU LUKU ZAJEDNO.