Терме Озрен

Kakmuž, 74317 Petrovo,
Republika Srpska, Bosna i Hercegovina
 +387 53 490-970
 info@termeozren.com

https://termeozren.com/

Број звјездица: 4

Број соба: 35

Број апартмана: 6

Посједује: Ресторан, ТВ, САТ, ТВ Кабловска, Мјењачница, Панорамски поглед, Мини бар, Паркинг, Послуживање у соби, Затворени базен, Базен, Сауна, Масажа, Дјечије игралиште, Трговина, Сеф, Интернет, Телефон, Клима, Плажа, Аперитив, снек, коктел бар, Балкон, тераса

Терме Озрен | Туристичка организација Републике Српске

Терме Озрен

Датум: среда, 31 марта, 2021
Категорија: Хотел

Kakmuž, 74317 Petrovo,
Republika Srpska, Bosna i Hercegovina
 +387 53 490-970
 info@termeozren.com

https://termeozren.com/