Promocija turističke ponude Republike Srpske na sajmu turizma u Briselu

Datum: četvrtak, 7 februara, 2019
Kategorija: Novosti

Turistička organizacija Republike Srpske (TORS) u saradnji sa Predstavništvom Republike Srpske u Briselu predstaviće turističku ponudu i programe naših najatraktivnijih destinacija na predstojećem sajmu turizma u Briselu „Holiday Fair-Brussels“ koji će se održati od 07. do 10. februara.

Zajedno sa TORS-om  na ovom sajmu predstaviće se i ZTC „Banja Vrućica“, kao i jedna od vodećih turističkih agencija u Srpskoj, koja posebno radi programe receptivnog turizma, Zepter Passport.

Važno je napomenuti da je Predstavništvo RS u Briselu u saradnji sa TORS-om, u prethodnih nekoliko godina ostvarilo uspješnu saradnju sa turističkim operatorima iz zemalja Beneluksa u cilju promocije i distribucije aranžmana na ovom aktivnom i interesantnom tržištu. S tim u vezi, realizovane su posjeta tur-operatora sa pomenutog tržišta našim najvećim turističkim centrima poput  Banja Luke, Trebinja, Jahorine, Višegrada, ali i realizovane direktne promotivne aktivnosti kroz promociju u medijima, te outdoor promociju na ovom tržištu.

Republika Srpska turistima sa ovih prostora ima šta da ponudi, posebno u segmentu avanturističkog, etno i banjskog turizma. Pored kvaliteta usluga jedan od aduta domaće ugostiteljske industrije je i konkurentost u cijeni. Velika prednost od prošle godine je i direktna avio linija Banjaluka – Brisel, kompanije Ryanair,  koja ovo tržište direktno povezuje sa Republikom Srpskom.

Posjetioci iz gotovo svih zemalja će moći da istraže turističku i gastronomsku ponudu Republike Srpske na našem izložbenom prostoru.