Мотел Топаловић

Вука Караџиђа 14

Источно Ново сарајево

Тел: +387 (0)57 321 101

e-mail: moteltopalovic@gmail.com

web: www.istocnosarajevo.travel

Број звјездица: 3

Број кревета: 24

Број соба: 12

Посједује: Ресторан, ТВ, САТ, ТВ Кабловска, Мини бар, Паркинг, Интернет