Мотел Нено

Комитска 47

76300 Бијељина

Тел: +387 (0)55 351 715

e-mail: info@motelneno.com

web: www.motelneno.com

 

Број звјездица: 3

Број кревета: 33

Број соба: 20

Број апартмана: 15

Посједује: Ресторан, Паркинг, Рачунар, Интернет, Клима