Мотел Monaco

Стефана Дечанског 255

76300 Бијељина

Тел: +387 (0)55 240 232

e-mail: info@doo-monaco

web: www.doo-monaco.com

 

Број звјездица: 3

Број соба: 8

Број апартмана: 4

Посједује: Ресторан, ТВ, САТ, ТВ Кабловска, Мини бар, Паркинг, Билијар, Интернет, Конференцијска сала, Аперитив, снек, коктел бар