Мотел Миг

Филипа Мацуре 23

78 000 Бања Лука

Тел: +387(0)51 430 300

e-mail: motelmig@blic.net

 

Број звјездица: 2

Број кревета: 20

Број соба: 15

Број апартмана: 3

Посједује: Ресторан, ТВ, САТ, ТВ Кабловска, Мини бар, Паркинг, Послуживање у соби, Сауна, Трговина, Сервис прања веша, Сеф, Рачунар, Интернет, Телефон, Конференцијска сала, Клима, Аперитив, снек, коктел бар, Ђакузи, Балкон, тераса