Мотел Лав

Дабрац 70260
Телефон:050 483 000
web: www.indeks-firmi.ba

Број звјездица: 2

Број кревета: 12

Број соба: 6

Посједује: Ресторан, ТВ, САТ, ТВ Кабловска, Паркинг, Интернет, Телефон