Мотел Браћа Лазић

Карађорђева бб, Дворови

76300 Бијељина

Тел: +387 (0)55 350 448

e-mail: bracalazic@gmail.com
web: www.motelbracalazic.com

Број звјездица: 3

Број кревета: 36

Број соба: 16

Број апартмана: 1

Посједује: Ресторан, ТВ, САТ, ТВ Кабловска, Мини бар, Паркинг, Трговина, Интернет, Телефон