Мотел Атос

Вилуси 13 д

78418

Градишка

Тел: +387 (0)51 876 037

Mоб:+387 65 (0)66 520 110

e-mail: atos@atos-motel.com

web: www.togradiska.com

Број звјездица: 3

Број кревета: 19

Број соба: 8

Посједује: Ресторан, Паркинг, Интернет, Клима