Хотел Гранд

Суботичка 3

78 000 Бања Лука

Тел: +387(0)51 380 105

e-mail: info@hotelgrandbanjaluka.com

web: www.hotelgrandbanjaluka.com

Број звјездица: 3

Број кревета: 54

Број соба: 22

Број апартмана: 3

Посједује: Ресторан, ТВ, САТ, ТВ Кабловска, Паркинг, Послуживање у соби, Трговина, Интернет, Телефон, Конференцијска сала

Хотел Гранд | Туристичка организација Републике Српске

Хотел Гранд

Датум: понедељак, 30 новембра, 2015
Категорија: Хотел

Суботичка 3

78 000 Бања Лука

Тел: +387(0)51 380 105

e-mail: info@hotelgrandbanjaluka.com

web: www.hotelgrandbanjaluka.com