Хотел Вилина влас

Вишеградска бања бб

73 240 Вишеград

Тел: +387 (0) 58 620 311

e-mail: vvlas@teol.net

web: www.vilina-vlas.com

Број звјездица: 2

Број кревета: 134

Број соба: 66

Посједује: Ресторан, ТВ, САТ, ТВ Кабловска, Паркинг, Интернет, Балкон, тераса

Хотел Вилина влас | Туристичка организација Републике Српске

Хотел Вилина влас

Датум: четвртак, 3 децембра, 2015
Категорија: Хотел

Вишеградска бања бб

73 240 Вишеград

Тел: +387 (0) 58 620 311

e-mail: vvlas@teol.net

web: www.vilina-vlas.com