Peintbol i četverotočkaši… Jahorina

Slični nekadašljim “BAGI-jima”, vozila koja imaju nevjererovatnu moć kada su u pitanju nepristupačni brdski tereni, idealno prevozno sredstvo za “rast” adrenalina u vašem organizmu. Tamo gdje je nekad teško stići i pješačenjem, po padinama i uzvišenjima Trebevića, Jahorine,… ovi moćni četverotočkaši stižu „”kao od šale”.

Za upravljanje ovim prevoznim sredstvom nije vam potrebna posebna dozvola (osim ako se ne vozite javnim putevima), a upravljati njime nije neka nesavladiva vještina. Izuzetno su stabilni, ali vješti vozači kažu da  opreza nikada nije na odmet. Da za kratko vrijeme obiđete ono što ne biste uspjeli ni za nekoliko dana, a da pri tome osjetite dejstvo adrenalina i apsolutno uživate, služi njegovo veličanstvo “quad”. Uz vozila možete iznajmiti i odgovarajuću opremu.

Taktička igra, timska, prije svega, jedan mali, bezopasan rat, odnosno bitka, oslobodiće vas stresa, poboljšati vašu fizičku, ali i psihičku spremu, a s obzirom na način takmičenja (”ratovanja”), u vama probuditi ogromnu dozu adrenalina.

Prirodan ambijent u šumi Trebevića, sa uređenim ”ratištem”, odnosno, poligonom, pružiće vam nezaboravne doživljaje na samo nekoliko stotina metara od “civilizacije ”. Uz stručne instruktore i vješte vodiče, nećete zažaliti ni za jednim minutom provedenim uz ovu zanimljivu igru, za koju vam ljubazni domaćini obezbjeđuju kompletnu opremu.

www.turizam-isa.ba