Мотел Томикс

Добрун 1

73 240 Вишеград

Тел: +387 58 612 110

e-mail: motel.tomix@gmail.com

web: www.visegradturizam.com

Број звјездица: 2

Број кревета: 18

Број соба: 6

Посједује: Ресторан, ТВ, САТ, ТВ Кабловска, Паркинг, Послуживање у соби