Мотел Такси бар

Пут српске војске 210

78400 Градишка

Тел:+387(0) 51 835-122

e-mail: taxi-bar@taxi-bar.com

web: www.taxi-bar.com

Број звјездица: 3

Број кревета: 44

Број соба: 24

Посједује: Ресторан, ТВ, САТ, ТВ Кабловска, Паркинг, Интернет