Мотел Аћимовић

Растоци бб

89 000 Требиње 
Тел.: +387 (0)59 260 555
e-mail: acimovicmotel@yahoo.com
web: www.acimovictrebinje.com

Број кревета: 80

Посједује: ТВ, САТ, ТВ Кабловска, Мини бар, Паркинг, Послуживање у соби, Интернет, Аперитив, снек, коктел бар, Балкон, тераса